Business to business


B2B chocolade, (luxe)bonbons, (luxe)gebak en desserts


Wie ben ik en wat doen wij?

Mijn naam is Damilyano Eijkemans en heb sinds 13 april 2019 Patisserie D.E. op gericht. Gevestigd in Vlijmen. Onze drive bij patisserie D.E. is nieuwe producten bedenken, wedstrijden, creatief en vernieuwend zijn, en 100% topproducten leveren. 

 

Bij Patisserie D.E. gaan we voor versheid, kwaliteit, vernieuwend en snelle levering.

Wij leveren aan hotels, restaurants, bakkerij winkels, thee en koffiehuizen, streekwinkels en strandpaviljoenen.

Ook denken wij graag mee met de wensen van de ondernemers en klanten. 

 

Goede chocolade en gebak, in je onderneming in vier stappen.

1- Bekijk ons assortiment eens.

 Nog niet bekend met ons assortiment? Bestel gerust voor uzelf eerst eens om wat proeven. Stuur eventueel een mailtje voor smaakadvies. Of ga naar www.patisseriede.nl om een deel van ons assortiment online te bekijken.

 

2- Eventueel al een idee over wat je zoekt. 

Chocolade voor op de toonbank? Voor in een mooie kast met een speciale selectie? Voor een kerstpakket? Een workshop? Als combinatie voor bij wijn, bier, koffie, thee, kaas, een dessert of nog iets heel anders? Voor een bijzondere gelegenheid?

 

3- Mail ons je wensen…en wij denken mee. Er komt altijd mail terug! 

We delen graag onze kennis en denken graag mee over smaak combinaties. onze achtergrond in verschillende food bedrijven maakt ons hier uniek in. We kunnen meedenken over wat wel en niet past bij uw idee. 

 

4- Lijkt het u interessant.

 Contacteer ons om een afspraak te maken. Wij komen graag even langs om u alle mogelijkheden te laten zien. Misschien heeft u wel ideeën voor een mooie samenwerking? Laat het ons weten! 06-28778377 of via info@patisseriede.nl

Patisserie D.E.